Kontakta oss

Hitta hit

Backgården 3
541 96 Väring

Kontakta oss

Telefon: 079-585 80 07
Telefon Tid: 09.00 – 21.00

Email : golf@ammizing.se

Öppettider

Alla dagar 09.00-21.00

Följ nyheter och annat

Vägbeskrivning från Skövde på väg 200
Följ väg 200 genom Väring (Åk alltså INTE IN i Väring) ca 300 m efter Väring går en grusväg upp till höger, skylt “Humsmossen 3”, åk in på den vägen. Efter ca 500m kommer du fram till ett ställe med ett vitt hus och ett vitt garage -> du är framme. Parkera på anvisad plats (rakt fram) mot långsidan på det vita garaget. Dörren in hittar du genom att gå runt gaveln på framsidan av garaget och sen in mellan häcken och garaget.

Frågor vi får väldigt ofta

Vanliga frågor

Får man ha golfskor ?

NEJ! Vi tillåter inte golfskor med skruvdubb, här vill vi att ni tar med er vanliga gympaskor. Eller dubbfria golfskor. På denna mattan har man otroligt bra grepp med ''vanliga'' skor. Dubben förstör mattan alldeles för mycket.

Hur betalar jag?

Du betalar dina speltimmar när du kommer till lokalen. Detta görs via ''SWISH''. Tydliga instruktioner hur du betalar finns på plats. Just nu har vi också ett kanonpris på 200kr/tim! Så passa på!

Hur startar man igång simulatorn?

Här finns det tydliga instruktioner på plats med hur du kommer igång för att börja spela. Vi försöker alltid ha koll när någon är ny så att vi kan hjälpa er igång första gången, annars har vi ett supportnummer ni kan ringa för att ta hjälp. Detta kan ni ringa under våra öppettider.
Supporttelefon : 0795858007

Hur fungerar bokningen

Först väljer du antal timmar du vill spela, t.ex. 3 timmar. När du sedan trycker på Nästa så visas vilka tider du kan välja att börja spela. Om t.ex. endast 14.00 är tillgänglig en viss dag och du valt 3 timmar så betyder det att 14.00 - 17.00 är ledigt. Det kan fortfarande finnas lediga tider i kortare tidsspann, prova att minska till 2 timmar om du vill spela en specifik dag men ingen starttid för 3 timmar finns ledigt.