Om OSS

Det finns många anledningar till att åka och golfa hos oss. Nedan finner ni lite mer information samt lite mer om familjen Eriksson.

Vi Älskar GOLF

FÖR OSS ÄR
GOLF ALLT!

Hela familjen Eriksson spelar golf och vi gör det gärna tillsammans. Under sommaren blir det resor runt hela Sverige för att spela de finaste banorna. När det börjar bli kallt kryper vi in i vårt garage där vi har våran golfsimulator ifrån TrueGolf. 
Hjärtligt Välkomna och prova den! 

Låt inte kyla stoppa dig från att träna

Kom och spela hos oss året runt! Vi har inte bara öppet under vintertid. Vi finns även om det är en blåsig o kall sommar dag.

Trevlig miljö

Vi jobbar mot en så kallad pub känsla i våra simulator. Vi vill få fram det traditionella golfstuket med en mix av moderna stuket idag.

LÅNA GOLFKLUBBOR

Har du inte några egna golfklubbor kan du givetvis låna av oss! Det är bara att hoppa in i bilen och komma hit.

Godiskiosk

man kan köpa lite dricka och någon godisbit på plats hos oss. Ibland kan det även finns någon kaka eller macka.

Andreas Eriksson

Svenskt Golf HCP: 5,1

En golftokig gubbe som spelat alldeles för mycket golf! Brinner för golfen på alla sätt. Från utbildad klubbmakare till golftränare till 2 stackars pojkar. Själv så spelar han aldrig när det blåser över 3 m/s, regn är ett stort NEJ! Vi tror detta kan ha lagt största grunden till denna simulator.

AMMI
Eriksson

Svenskt Golf HCP: 19,5

Ammi kanske har högt hcp men låt inte detta lura dig! Hennes drive flyger över greenerna! Hon spelar alltid med sin kompanjon Sansa (hunden), som är en ruskigt bra boll sökare. Helt perfekt ifall man skulle ha en dålig dag på banan! 

VI GILLAR GOLF LITE FÖR MYCKET

FAMILJEN ERIKSSON

Vi är en golf-biten familj i Väring som tycker det är synd att det är så kallt att spela på vintern. Vissa av oss är väldigt frusna.

Vi har därför satt upp en professionell golfsimulator i en mysig miljö (det som egentligen skulle blivit vårt garage…) som du som bor i och runt Väring är välkommen att hyra. Om du har oturen att inte bo i Väring så är du naturligtvis också välkommen om du ändå råkar vara en trevlig prick.